Erkkolassa Seitsemän veljestä – taskussa -esitys 25.10.

07.10.2020

Seitsemän veljestä taskussa esitys Erkkolassa. Kuva Paula VirtaTaiteilijakoti Erkkolan Muusa Klubilla nähdään sunnuntaina 25.10. vierailuesitys "Seitsemän veljestä – taskussa". Se juhlistaa Aleksis Kiven Seitsemän veljeksen ensijulkaisua 150 vuotta sitten. Kahden näyttelijän esityksessä kerrotaan veljesten tarina mm. keskiajalta tunnettua mysteerio buffo -menetelmää käyttäen. Turvallisen katsojakokemuksen varmistamiseksi Erkkolan saliin otetaan puolet normaalista katsojamäärästä ja suositellaan kasvomaskin käyttöä.

Aleksis Kiven teos ei ole mikä tahansa romaani, vaan osa suomalaisen klassikkokirjallisuuden kivijalkaa ja realistisen kansankuvauksen edelläkävijä. Rehellisesti kerrotusta kasvutarinasta nuoruusajan kommelluksista aikuisuuteen löytyy draamaa, jännitystä ja komiikkaa.

Esityksessä seikkaillaan veljesten matkassa Jukolassa, Impivaarassa, Toukolan metsissä ja muilla kirjasta tutuilla paikoilla. Veljesten lisäksi tutustumme ankaraan lukkariin lukutunteja pitämässä sekä naapurin Venlaan, jota kaikki veljekset havittelevat Jukolan emännäksi.

Rooleissa nähdään Anne Nielsen ja Teemu Koskinen. Esityksen on dramatisoinut ja ohjannut Mira Kivilä. Mikäli ensimmäinen esitys täyttyy, samana iltana on mahdollista järjestää myös toinen esitys.

Muusa Klubi: Seitsemän veljestä – taskussa
Erkkolassa su 25.10. klo 17.30
.
Liput 15 €. Lippujen ennakkovaraukset www.lyyti.in/seitsemanveljestataskussa_1

Korona-ajan ohjeistukset käytössä

Erkkolassa noudatetaan ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Esityksiin otetaan 25 katsojaa eli puolet normaalista määrästä. Lisäksi ohjeistetaan käsien pesuun tai käsidesin käyttöön, 1–2 m turvaväleihin ja tapahtumiin pyydetään osallistumaan vain terveenä. Suosittelemme katsojille kasvomaskin käyttöä. Noudatamme Keusoten ja Tuusulan kunnan ohjeistuksia tapahtuman järjestämisessä.

Taiteilijakoti Erkkola
Tuusulan museo
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 040 314 3471
www.erkkola.fi
www.facebook.com/erkkola
www.instagram.com/taiteilijakoti_erkkola

 

Takaisin