Turvallinen käynti museossa

Päivitetty 28.7.2021

Museoiden tilojen turvallisuus asiakkaille ja henkilökunnalle varmistetaan turvavälein ja hygieniaohjeistuksen kautta. Asiakasmääriä rajoitetaan, jotta turvavälien noudattaminen on mahdollista. Mahdolliset muutokset koronatilanteessa voivat vaikuttaa nopeasti aukioloihin ja palveluihin.

Museokohteissamme on lisätty siivousta. Puhdistamme myös kosketuspintoja useita kertoja päivässä. Kassoille on asennettu suojaksi pleksit ja suosittelemme korttimaksua. Käsidesiä on saatavilla sekä ulko-ovella sisään tultaessa että lipunmyynnissä. Noudatamme Tuusulan kunnan ohjeistuksia, jotka pohjautuvat THL:n, aluehallintoviraston ja KeuSoten ohjeisiin ja suosituksiin.

Terveysturvallinen museovierailu
  • Pidetään 2 m turvavälejä muihin henkilöihin tai seurueisiin
  • Suosittelemme museokävijöille kasvomaskien käyttöä
  • Älä tule sairaana
  • Pidä huolta käsihygieniasta eli pese käsiä ja käytä käsidesiä
  • Yski nenäliinaan tai hihaan
Kävijämäärä talossa on rajoitettu enimmillään 10 henkilöön kerrallaan. Jos on ruuhkaista, saattaa joutua odottamaan sisäänpääsyä.

Ryhmät: Heinäkuussa 14.–31.7.2021 voi varata opastuksia enintään 20 henkilön ryhmille. Opastukset pidetään pääasiassa ulkona ja museossa vierailtaessa ryhmä jaetaan pienempiin osiin.
Kiristyneen koronatilanteen vuoksi 1.8.2021 alkaen otamme toistaiseksi vastaan enintään 10 hengen ryhmävarauksia. Jatkosta tiedotetaan myöhemmin.

Koronatilannetta seurataan ja muutoksia ohjeistuksiin tehdään tilanteen vaatiessa.

Taiteilijakoti Erkkolan näyttelyn teostiedot on suomeksi museotiloissa. Kieliversiot teostiedoista ja taloesittelyt on tallennettu Erkkolan kotisivuille.

Aukioloajat ja pääsymaksut

Erkkola on avoinna talvikaudella keskiviikosta sunnuntaihin klo 12–17 ja kesäkaudella touko–elokuussa tiistaista sunnuntaihin klo 10–17.
 
Yleisöopastukset sunnuntaisin klo 15.

Tapahtumaliput

Tapahtumien lipunmyynnistä.

Opastukset

Heinäkuussa otamme vastaan enintään 10 hengen ryhmä- ja opastusvarauksia. Loppukesän käytännöistä tiedotamme myöhemmin.
Opastus kestää noin 20 minuuttia ja vierailuun on hyvä varata noin 45 minuuttia aikaa.
Varaus puhelimitse: 040 314 3465 tai 040 314 3471
sähköpostitse: erkkola (a) tuusula.fi

Yhteystiedot

Erkkola05_www
Erkkolan osoitetiedot, kartta ja henkilökunnan yhteystiedot.