Turvallinen käynti museossa

Museoiden auetessa koronapandemian sulkuajan jälkeen kesäkuun alussa, tullaan Taiteilijakoti Erkkolassa toteuttamaan useita toimenpiteitä, joilla varmistetaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus.

Erkkolan lipunmyynnissä on pleksisuoja suojaamassa asiakkaita ja henkilökuntaa. Pidetään riittävät turvavälit. Käsidesiä on saatavilla lipunmyynnissä ja ulkorakennuksen wc-tiloissa on käsienpesumahdollisuus. Pintojen puhdistukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Henkilökunta ohjeistaa ja valvoo turvalliseen liikkumiseen ja rauhallisiin kulkusuuntiin. Kävijämäärä on rajoitettu enimmillään 20 henkilöön kerrallaan, jonka vuoksi museoon saattaa joutua jonottamaan. Emme ota vastaan ryhmä- ja opastusvarauksia kesäkuulle 2020. Ryhmät: Elokuussa otamme vastaan enintään 10 hengen ryhmä- ja opastusvarauksia. Syyskuussa otamme vastaan enintään 20 hengen ryhmä- ja opastusvarauksia. Opastukset tehdään sään salliessa ulkosalla.

Koronatilannetta seurataan ja muutoksia toimenpiteisiin sekä ohjelmaan tehdään tilanteen vaatiessa.
Taiteilijakoti Erkkolan näyttelyn teostiedot on suomeksi museotiloissa. Kieliversiot teostiedoista ja taloesittelyt on tallennettu Erkkolan kotisivuille.

Aukioloajat ja pääsymaksut

Erkkola on avoinna talvikaudella keskiviikosta sunnuntaihin klo 12–17 ja kesäkaudella tiistaista sunnuntaihin klo 11–18.
 
Yleisöopastukset sunnuntaisin klo 16.

Tapahtumaliput

Tapahtumien lipunmyynnistä.

Opastukset

Huom! Emme ota opastusvarauksia kesäkuulle 2020. Heinä- ja elokuussa otamme vastaan enintään 10 hengen ryhmä- ja opastusvarauksia.
Opastus kestää noin 20 minuuttia ja vierailuun on hyvä varata noin 45 minuuttia aikaa.
Varaus puhelimitse: 040 314 3465 tai 040 314 3471
sähköpostitse: erkkola (a) tuusula.fi

Yhteystiedot

Erkkola05_www
Erkkolan osoitetiedot, kartta ja henkilökunnan yhteystiedot.