Lisäesitys Erkkolan joulukonsertista "Talven ihmemaa"

07.12.2021

Taiteilijakoti Erkkolan salissa joulun tunnelmaan johdattaa Felis-jousikvartetti sunnuntaina 19.12. konsertissa "Talven ihmemaa". Ensimmäisen esityksen jo täytyttyä järjestetään toinen konsertti samana iltana klo 19. Illan aikana päästään nauttimaan klassisista joulusävelmistä, kun ohjelmistossa kuullaan muun muassa "Sylvian joululaulu", "Varpunen jouluaamuna", "Santa Lucia", "Talven ihmemaa" sekä "En etsi valtaa loistoa".

Felis-kvartetti

Felis-kvartetin kokoonpanoon kuuluvat Sirkka Kautonen, 1. viulu; Leena Kiiski, 2. viulu; Helka Hakasalo, alttoviulu; Marion Göbel, sello. Felis-kvartetti on toiminut vuodesta 2005 lähtien. Kaikki soittajat ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta ja he ovat esiintyneet laajalti ympäri Etelä-Suomea ja konsertoineet muun muassa Sipoon vanhan kirkon kesäkonserttisarjassa vuosittain. Kvartetin jäsenet toimivat muusikkoina ja opettajina pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Konserttien liput 10 € on myynnissä ennakkoon Tuusulan kunnan verkkokaupassa shop.tuusula.fi. Konsertti kestään noin tunnin.

Erkkolassa on käytössä koronapassi, joka tarkistetaan kaikilta tulijoilta henkilöllisyystodistuksen kera. Lisäksi noudatetaan vahvaa maskisuositusta ja pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja terveysturvallisuudesta.

Talven ihmemaa -joulukonsertti
su 19.12. klo 17 ja 19
https://shop.tuusula.fi/fi/museo/tapahtumat/

Taiteilijakoti Erkkola
Rantatie 25, Tuusula
www.erkkola.fi

Takaisin