Tervetuloa Tuusulanjärven kesään!

27.06.2024

Koe kesän parhaat hetket Uudenmaan maakuntajärven maisemissa! Tuusulanjärvi on suomalaisen kulttuurin kehto. Hyppää vaikka polkupyörän selkään ja tee kesäinen retki Jean Sibeliuksen, Aleksis Kiven, Pekka Halosen, Eero Järnefeltin ja Juhani Ahon asuinseuduilla. Lukuisat museokohteemme ovat avoinna koko kesän.

Sekä Tuusulan että Järvenpään puolella sinua odottavat kattavat palvelut. Ruokaa ja juomaa on tarjolla alueen monissa ravintoloissa ja kahviloissa. Pidempään viihtyville on myös hyvät majoitusmahdollisuudet.

Tuusulanjärven rantamaisemissa on mukavaa viettää kesää vaikkapa Järvenpään Rantapuistossa tai Tuusulan legendaarisella Sarvikalliolla. Uimaan voi pulahtaa esimerkiksi Järvenpään Tervanokan ja Vanhankylänniemen uimarannoilta tai Tuusulassa Fjällbon puiston upealta laiturilta. Myös vesille pääsee halutessaan vaikkapa aurinkolauttaristeilyllä tai suppaillen.

Tuusulanjärven alue kutsuu sinut kesän aikana myös lukuisiin tapahtumiin, kuten Puistobluesin pääkonserttiin 6.7., Tuusula-viikolle 15.–22.7., Meidän Festivaalille 28.7.–3.8., Power Festivaaleille 2.–3.8., Krapin Pajan puistokonsertteihin koko kesän ajan sekä Tuusulan Taiteiden yöhön 9.8.

Lisätietoa kesäisen Tuusulanjärven mahdollisuuksista löydät osoitteesta visittuusulanjarvi.fi. Sivuston ylläpidosta ja kehittämisestä vastaavat nyt Järvenpään kaupunki ja Tuusulan kunta yhteistyössä.

Tutustu myös Tuusulan muihin mielenkiintoisiin kohteisiin ja tapahtumiin Visit Tuusula -sivustolla

Lisätiedot:
matkailu@tuusula.fi
viestinta@jarvenpaa.fi

Meidän festivaalin esitys Halosenniemen kalliolla 2020.

Takaisin