Hurmaannu Tuusulan taiteiden yöstä elokuussa

29.05.2024

Elokuun toinen perjantai 9.8. on tänäkin vuonna täynnä taikaa, kun kesäillan täyttävät taide ja kulttuuri. Runsaasta ohjelmatarjonnasta jokainen löytää jotakin itseään kiinnostavaa. Tervetuloa viettämään unohtumaton ilta!

Tänä vuonna Tuusulan taiteiden yötä vietetään perjantaina 9.8. klo 18–22. Tapahtuman aikana ohjelmaa löytyy joka makuun joka puolelta Tuusulaa. Etelä-Tuusulassa tapahtumaa löytyy mm. Aleksis Kiven kuolinmökiltä, Halosenniemestä ja Taiteilijakoti Erkkolasta, Gustavelundista, Lottamuseosta sekä taiteilijoiden, yhdistysten ja yritysten tiloista. Tuusulan kunnan järjestämän ohjelman suurin keskittymä on Kotorannanpuistossa. Rantatie ei ole tapahtuma-alue, eikä sitä suljeta liikenteeltä. Jokelassa tapahtumaa löytyy niin Jokela-talolta kuin Tiilitehtaalta. Kellokosken ruukin alueella tapahtumaa löytyy niin kujilta kuin sisältä tiloista. Suurimpaan osaan tapahtumista on vapaa pääsy.

”On hyvä tutustua ohjelmatarjontaan ennakkoon ja päättää hyvissä ajoin mihin osallistuu. Mahdollisuus on, että runsaudenpula iskee”, kertoo tapahtumaa koordinoiva Tuusulan kulttuurituottaja Aurora Salomaa.

Tuusulan taiteiden yön ohjelmaan voi tutustua kokonaisuudessaan maanantaina 3.6. alkaen osoitteesta tapahtumat.tuusula.fi/taiteidenyo

Taiteiden-yo-71 - OhoiCreative - Kalle Särkkä (61)
Kuva vuoden 2022 Tuusulan taiteiden yöstä.

Kotorannanpuistossa monipuolista ohjelmaa

Kotorannanpuistossa lämmintunnelmainen puistojuhla kutsuu ihmisiä yhteen nauttimaan loppukesän illasta. Illan aikana koettavissa on tanssia, musiikkia, sirkus, performanssia ja tulitaidetta. Tämän kaiken lisäksi tapahtuma-alueelta löytyy työpajoja, herkkuja ja suolaista syötävää, sekä taidetta monessa muodossa. Kotorannapuiston tapahtuman etkoja vietetään muusikko Samae Koskisen soolokonsertin muodossa Aleksis Kiven kuolinmökin pihapiirissä klo 17 alkaen.

Kotorannanpuiston ohjelma:

  • Klo 18 Valosirkus Spektri: tanssiesitys
  • Klo 18.15 Matti Johannes Koivu: soolokeikka
  • Klo 19 Tanssiteatteri MD: Lauta - Board -tanssiteatteriesitys
  • Klo 19.30 Duo Paasolainen & Sokolov: On hetki -konsertti
  • Klo 20 Aura Company: Älä vain päästä irti -sirkusesitys
  • Klo 20.30 Recover Laboratory: Tuubitus -performanssi
  • Klo 20.45 McDanze: tanssiesitys
  • klo 21 Mandys Nyckel: konsertti
  • Klo 21.45 Valosirkus Spektri: valosirkustanssi
  • Klo 22 Kesätaiteilija Manta Näkkäläjärven tulishow

Lisäksi Kotorannanpuiston tapahtuma-alueella pääsee nauttimaan aluetaiteesta ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin Verstas-alueella. Kahvila-alue puolestaan pitää suolaisen ja makean nälän, sekä janon loitolla monipuolisella tarjonnalla (ei alkoholin myyntiä).

Lisätietoja:
tuusula.fi/taiteidenyo
kulttuurituottaja Aurora Salomaa, aurora.salomaa@tuusula.fi, p. 040 314 3435

Takaisin