Ajankohtaista

RSS

Vahvojen tunteita keväällä Halosenniemessä Minä elän! -klubeilla

06.03.2023

Ainutlaatuiset Minä elän! -klubit tarjoilevat huikeita kulttuurielämyksiä Halosenniemessä tänä keväänä, kun ateljeekodin sali täyttyy maalaustaiteen lisäksi esittävästä taiteesta.

Lue lisää

Tuusulan museon yleisötyön tiimissä henkilöstömuutoksia

02.03.2023

Tuusulan museon uudeksi museolehtoriksi on valittu filosofian maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Susanna Hemmilä-Peltonen. Susanna aloitti työt 26.2.2023. Pitkäaikainen museolehtori Aino Malminen siirtyi uusiin tehtäviin Hotelli- ja ravintolamuseoon tammikuussa.

Lue lisää

Virtuaali-Tuusula -sivuston uusi versio julkaistu

21.02.2023

Virtuaali-Tuusula -sivuston uudistettu versio julkaistaan tiistaina 21.2. Tuusulan museon ylläpitämän sivuston verkko-osoite on www.virtuaalituusula.fi. Sivuston käytettävyyttä ja sen toimivuutta eri mobiililaitteilla on parannettu, sisältöjä on päivitetty ja kuvia lisätty runsaasti.

Lue lisää

Vietä talvisia hetkiä Tuusulassa – vinkit talvilomaviikolle

17.02.2023

Tuusulassa tapahtuu talvilomaviikolla. Poimi parhaat vinkit ja nauti liikunnan ja retkeilyn iloista, kulttuurista sekä erilaisista tapahtumista. 

Lue lisää

Avoin työpaikka: Projektityöntekijä Tuusulan museon kokoelmatietojen siirtoon

14.02.2023

Haemme Tuusulan museolle projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Projektityöntekijänä tehtävänäsi on valmistella yhteistyössä museon henkilökunnan kanssa Tuusulan museon kokoelmatietojen siirtoa MuseumPlus-kokoelmahallintajärjestelmästä Finna-hakupalveluun tietolähteen muuttuessa. Vastaat myös museon oman Finna-näkymän luomisesta. 

Lue lisää

Lämpimästi tervetuloa Tuusulan Kulttuurikahvilaan ke 15.2.

07.02.2023

Kulttuurikahvilassa käännetään katse tulevaan ja keskustellaan Tuusulan kesän kulttuuritapahtumista ja kuinka niihin voi osallistua. Kulttuurikahvila järjestetään ke 15.2. klo 18–20 Taiteilijakoti Erkkolassa (Rantatie 25, Tuusula). Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue lisää

« 3 4 5 6 7 8 »