Vahvojen tunteita keväällä Halosenniemessä Minä elän! -klubeilla

06.03.2023

Ainutlaatuiset Minä elän! -klubit tarjoilevat huikeita kulttuurielämyksiä Halosenniemessä tänä keväänä, kun ateljeekodin sali täyttyy maalaustaiteen lisäksi esittävästä taiteesta.

Dear, if you change - englantilaista barokkia -konsertti vie kuulijansa läpi vahvojen tunteiden, kun gambisti Mikko Perkola ja sopraano Annamaria Hannonen täyttävät Halosenniemen Viola da gamban sielukkaalla soitolla ja Hannosen vahvalla äänellä. Konsertissa kuullaan barokkiajan säveltäjien ja tämän päivän lauluntekijöiden kappaleita. Eri aikakausien musiikkia yhdistää tunteista suurimmat ja teemoista koskettavimmat; rakkaus ja kuolema. Barokkilaulujen näennäinen yksinkertaisuus ja viiltävät kuviot saavat kokonaisuuden uppoamaan syvälle sieluun.

Konsertin lisäksi Halosenniemessä nähdään kevään aikana myös teatteria. Teatteri Vantaan Paperineilikka-monologi käsittelee vanhenemista, yksinäisyyttä, kosketuksen ja kauneuden kaipuuta mutkattoman lempeästi ja hauskasti. Päähenkilö Hillevi löydetään harhailemasta juna-asemalta ja siitä alkaa matka muistoihin, niin todellisiin kuin keksittyihinkin.

Upeita elämyksiä Halosenniemessä

Vuoden ensimmäisellä loppuunmyydyllä Minä elän! -klubilla helmikuussa Halosenniemessä esiintyi huikea Maija Kauhanen. Konsertti sai paljon kiitosta katsojilta ja taiteilija itse koki konsertin upeana elämyksenä. Halosenniemi on ainutlaatuinen paikka kokea taidetta sen eri muodoissa, sillä kansallisromanttinen ateljeekoti henkii taianomaista 1900-luvun alun tunnelmaa. Koska esityspaikka on museokohde esitysten paikkamäärä rajattu 40 katsojaan, mikä takaa katsojille intiimin kokemuksen.

Minä elän! -klubit Halosenniemessä keväällä 2023

Dear, if you change - englantilaista barokkia
Lue lisää tapahtumakalenterista (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
30.3. klo 18, Halosenniemi (Halosenniementie 4-6, Tuusula)

Teatteri Vantaa: Paperineilikka-monologi
Lue lisää tapahtumakalenterista (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
14.4. klo 18, Halosenniemi (Halosenniementie 4-6, Tuusula)

Ennakkoliput 20 € Tuusulan verkkokaupasta shop.tuusula.fi (linkki aukeaa uuteen välilehteen) tai tuntia ennen ovelta (käteinen, maksukortti). Ovella myydään lippuja ainoastaan, mikäli niitä on jäänyt jäljelle. Lipun tapahtumaan voi hankkia myös Kaikukortilla tuntia ennen tapahtumaa ovelta.


Lisätietoja: kulttuuri@tuusula.fi

Takaisin