Avoin työpaikka: Projektityöntekijä Tuusulan museon kokoelmatietojen siirtoon

14.02.2023

Haemme Tuusulan museolle projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Projektityöntekijänä tehtävänäsi on valmistella yhteistyössä museon henkilökunnan kanssa Tuusulan museon kokoelmatietojen siirtoa MuseumPlus-kokoelmahallintajärjestelmästä Finna-hakupalveluun tietolähteen muuttuessa. Vastaat myös museon oman Finna-näkymän luomisesta. 

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, kokemusta museon kokoelmatyöstä ja yhteistyökykyä. MuseumPlus -kokoelmanhallintajärjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Aloitushetki ja osa-aikaisuusprosentti ovat neuvoteltavissa. Tehtävän kesto on kolme kuukautta. Tehtävä voi jatkua pidempään. 

Tiedusteluihin vastaa intendentti Jaana Koskenranta, puh. 040 314 3460 tai sähköposti: jaana.koskenranta@tuusula.fi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2023 klo 16.00 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat

Tuusulan museo vastaa Halosenniemen, Taiteilijakoti Erkkolan, Aleksis Kiven kuolinmökin ja Klaavolan talon toiminnasta ja avoinnapidosta. Museorakennusten lisäksi Tuusulan museolla on laajat taide- ja kulttuurihistorialliset kokoelmat. Ne ovat lähtökohta niin paikallisen kuin kansallisen kulttuurin esittelylle näyttely-, opetus- ja tapahtumatoiminnassa.

Takaisin