Red Nose Companyn humoristinen Aleksis Kivi -näytelmä Nurmijärven Monikkosalissa – Tuusulasta yhteiskuljetus

06.10.2022

Teatteriryhmä Red Nose Companyn kiitelty Aleksis Kivi -esitys vierailee Monikkosalissa lauantaina 29.10. Näytelmä sai ensiesityksensä keväällä Kansallisteatterin isolla näyttämöllä, jossa se saavutti suuren yleisö- ja arvostelumenestyksen. Monikkosaliin esitys tulee Nurmijärven ja Tuusulan kuntien yhteisenä Aleksis Kiven kuoleman merkkivuoteen liittyvänä tuotantona.  
 
Red Nose Company tunnetaan kahdesta klovnihahmoisesta näyttelijästä, joiden naamioiden takana ovat palkitut näyttelijät Tuukka Vasama ja Timo Ruuskanen. Monipuolisesti lahjakkaan parivaljakon älylliset ja humoristisen kepeät esitykset vetoavat poikkeuksellisen laajaan katsojakuntaan. Niiden komiikka uppoaa yhtä hyvin nuoriin kuin iäkkäämpiinkin katsojiin.  

Aleksis Kivi –esitys liikkuu nuorena kuolleen kirjailijan elämään liittyvien teemojen parissa. Käsittelyyn pääsevät isot aiheet kuolemasta rakkauteen, eksistentialismista rahaan ja luonnosta modernin maailman ongelmiin. Esitys kertoo myös kirjailijan vähemmän tunnetuista puolista ja hänen elämäänsä vaikuttaneista ihmisistä, joiden ansiosta Kivestä tuli se taiteilija, jona hänet tunnemme.  
 
Luvassa on myös musiikkielämys, sillä näytelmässä mukana on neljä Avanti!-orkesterin jousisoittajaa ja haitaristi Niko Kumpuvaara. Sovitukset ovat Marzi Nymanin käsialaa.  

Bussikuljetus Tuusulasta ja Palojoelta

Tuusulan kunta järjestää esitykseen bussikuljetuksen Hyrylän linja-autoasemalta. Bussi pysähtyy Nahkelan koululle ja Taaborinvuoren parkkipaikalle ottamaan kyytiin ne teatterilipun ennakkoon ostaneet, jotka ovat varanneet kuljetuksen. Maksuttomaan bussikyytiin sisältyy myös paluukuljetus. Paikkoja on rajoitetusti.  

La 29.10. klo 15 Red Nose Company feat. Avanti!: Aleksis Kivi
Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala
Liput 10–28 €, lippu.fi
Ilmoittautuminen bussikuljetukseen: www.lyyti.in/kivibussi (linkki avautuu uuteen ikkunaan)
Tapahtuman järjestää Nurmijärven ja Tuusulan kulttuuripalvelut

Lisätietoja ja linkki lippukauppaan Tuusulan tapahtumakalenterissa >

RNC Aleksis Kivi Cata Portini

Kuva: Cata Portin

Takaisin