Uudenmaan kokoontumisrajoitukset kevenevät tiistaina 8.2. – koronapassi poistuu käytöstä Erkkolasta

08.02.2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 7.2.2022 päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoituksia kevennetään heti huomisesta eli tiistaista 8.2. alkaen. Kokoontumisrajoitukset koskevat sisätiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia.

Uuden päätöksen mukaan sisällä voi järjestää 51–500 henkilön tilaisuuksia, jos osallistujamäärä on enintään 50 % tilaisuuden enimmäisosallistujamäärästä kyseisessä tilassa. Enintään 50 henkilön yleisötilaisuuksia voi järjestää ilman tilan kapasiteettiin nähden suhteellista osallistujamäärää. Uuden päätöksen myötä yleisöllä ei tarvitse enää olla istumapaikkoja tilaisuuksissa. Ulkona järjestettävien tilaisuuksien osallistujamäärää ei ole tähänkään asti rajoitettu aluehallintoviraston päätöksillä.

AVI: Uudenmaan kokoontumisrajoitukset kevenevät tiistaina 8.2. – enintään 500 henkilön tilaisuudet mahdollisia sisätiloissa 50 % täyttöasteella

Koronapassi poistuu käytöstä Taiteilijakoti Erkkolasta

Koronapassi poistuu käytöstä Erkkolan vierailijoilta ja tapahtumiin osallistujilta 8.2. alkaen. Tiloissa on edelleen huomioitava terveysturvallisuus. Erkkolan ahtaiden tilojen vuoksi museossa voi olla enimmillään 30 henkilöä. Tiloissa noudatetaan vahvaa maskisuositusta ja vierailijoita pyydetään kiinnittämään huomiota hyvään käsihygieniaan ja riittäviin turvavälieihin.

Takaisin