Uskallusta ilmassa – Tuusulan Taiteiden Yötä vietetään 13.8.

12.08.2021

Jo vuodesta 1993 järjestetty taidetapahtuma upeissa Tuusulanjärven rantamaisemissa ja Hyrylän keskustassa toteutuu tänäkin vuonna. Tuusulan Taiteiden Yö 2021 tarjoaa perjantaina 13.8. Uskallus-teemalla ohjelmaa moneen makuun ja tunnelmasta toiseen. Tänä vuonna ohjelmassa nostetaan esiin erityisesti nuorten taideharrastus ja -opinnot. Tarjolla on myös jotain vanhaa ja jotain uutta – esimerkiksi alueen museot osallistuvat tapahtumaan näyttelyineen ja pihaohjelmineen.  

Fillaripianisti Tuusulan Taiteiden Yössä

Kuva Fillaripianistista: Kari Kohvakka

Taiteen tekemisessä on tärkeää uskaltaa heittäytyä, uskoa omaan 
tekemiseen ja omiin ideoihin. Uskallusta vaatii myös tapahtuman järjestäminen korona-aikaan. Tuusulan Taiteiden Yö on valinnut vuoden teemaksi Uskallus ja sopeuttanut tulevan perjantain 13.8. ohjelman rajoitusten mukaiseksi. Tapahtumapisteissä kiinnitetään huomiota terveysturvallisuuteen rajoittamalla yleisömääriä koronarajoitusten mukaisestiTuusulan Taiteiden Yö suosittaa myös vahvasti maskien käyttöä ja 2 metrin turvavälin pitämistä niin sisä- kuin ulkotiloissakin.
 

Tapahtumaohjelma sijoittuu pääosin ulkotiloihin; pihoille, puutarhoihin, puistoihin ja terasseille. Tuusulan Taiteiden Yö on myös sintekijöiden markkinapaikka ja löydätkin eri tapahtumapisteistä mukavaa ostettavaa.   
 
Pääset liikkumaan tapahtuma-alueella kävellen tai pyöräillen, ja itse tapahtuma-alueen läheisyyteen johdattaa myös maksuton tapahtumabussi, joka kulkee Hyrylän linja-autoasema - Järvenpään asema -väliä klo 18.00–22.00. Bussin viimeinen vuoro vie Helsinkiin asti. 

Tapahtumaohjelma ja tapahtumabussin aikataulut osoitteessa www.taiteidenyo.fi.  

Tuusulan Taiteiden Yö -tapahtuman järjestää Tuusulan Taiteiden Yö ry yhteistyössä Tuusulan kunnan kulttuuripalveluiden kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsyjoissain erillisissä esityksissä peritään maksu.  

Tervetuloa Tuusulan Taiteiden Yöhön! 

Takaisin