Koe Tuusula, Järvenpää ja Kerava pyöräillen – suunnista tutustumaan vierailukohteisiin

08.07.2021

Tuusula, Järvenpää ja Kerava ovat kaikki kuntia, joissa on kattavan pyöräilyverkoston lisäksi useita helposti pyöräillen tutustuttavia vierailukohteita. Kohteita on nyt koottu yhteen kartoille pyöräsuunnistusta varten. Hyppää pyörän selkään ja lähde tutustumaan!

Tuusulalla, Järvenpäällä ja Keravalla on jokaisella oma suunnistuskarttansa. Jos haluat jatkaa pyöräilyä yli kuntarajojen, yhteiseltä seutukartalta löytyvät kaikki vierailukohteet. Verkkosivuilta löytyviä karttoja voit käyttää kännykällä PDF-muodossa tai tulostaa kartat kotona käyttöösi. Suunnistuskohteet on viety myös Google Mapsiin. Jos sinulla on Google Maps -sovellus, voit avata linkin https://bit.ly/3qIqc4o ja kohteet avautuvat suoraan kartalle.

Pyöräilysuunnistukseen voit osallistua yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa perheen kesken yhdessä polkien. Runsaasta kohdevalikoimasta voit muodostaa mieleisesi suunnistusreitin tai käydä vaikkapa kaikilla kohteilla. Kohteet on jaoteltu virkistyksen, taiteen ja historian kategorioihin.

Niin Tuusulasta, Järvenpäästä kuin Keravaltakin löytyy paikkoja, joilla voit pysähtyä grillaamaan, syömään tai kahville. Muistathan tarkistaa kuitenkin eri kohteiden aukioloajat. Mikäli haluat pistäytyä esimerkiksi museossa vierailemassa, huomioithan myös mahdolliset sisäänpääsymaksut.

Lähde tutustumaan upeisiin ja monipuolisiin kohteisiin ja vietä hauska kesäpäivä satulan selässä Tuusulan, Järvenpään ja Keravan pyöräreiteillä!

Tuusulan, Järvenpään ja Keravan pyöräsuunnistuksen kartat löytyvät Lähialueet tutuksi pyöräillen -sivultamme. 


Kaikille avoin pyöräsuunnistus käynnistyy 8. heinäkuuta ja huipentuu valtakunnalliseen Pyöräilyviikkoon 28.8.–5.9.2021. Pyöräsuunnistuksen järjestävät yhdessä Tuusulan, Järvenpään ja Keravan liikenneturvallisuus- ja kasvatustyöryhmät. Palautetta kartoista voit lähettää osoitteeseen tony.toyryla@ramboll.fi.

Takaisin