Tervetuloa Tuusulaan − ota matkailuesite ja verkkosivusto avuksesi vierailun suunnittelussa

01.06.2020

Tuusula on monipuolinen retkikohde: alue tarjoaa nähtävää, koettavaa ja tehtävää moneen makuun. Uppoudu kansallisromanttisten taiteilijakotien historialliseen tunnelmaan, joka johdattelee suomalaisuuden tarinan syntysijoille. Lumoudu kansallismaisemasta luontokohteissa tai liiku itsesi onnelliseksi pyöräilemällä vaikka Tuusulanjärven ympäri. Myös esimerkiksi Kellokosken ruukin ja Jokelan tiilitehtaan miljööt tarjoavat mielenkiintoista sisältöä päiväretkelle.

Tuusulan uusi matkailuesite on julkaistu suomeksi ja englanniksi. Samalla on päivitetty www.visittuusula.fi-sivustoa esittelemään Tuusulan kohteita. Esitteestä ja sivustolta löytyvät niin museot, majoituspaikat, luontokohteet kuin esimerkiksi vinkkejä aktiivisen päivän viettoon. Ota esite ja sivusto avuksesi ja suunnittele itsellesi kesälomapäivä Tuusulassa!

Matkailuesite on saatavilla Tuusulan museoista, kirjastoista ja keskitetystä asiakaspalvelusta. Halosenniemi avautuu maanantaina 1.6. Taiteilijakoti Erkkola sekä Aleksis Kiven kuolinmökki avautuvat 2.6. ja Kellokoskella sairaalamuseon kesäkausi käynnistyy 4.6. Esitteen pdf-versio löytyy myös kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.tuusula.fi/matkailu.

Matkailusivusto yhdistää aiemman kunnan toimijoiden yhteisen tapahtumakalenterin tiedot sekä uusia sisältöjä matkailijoille. Sivustolle pääsee helposti sekä osoitteesta www.visittuusula.fi että tutuista osoitteista https://tapahtumat.tuusula.fi/ ja https://events.tuusula.fi.

Yritykset ja yhteisöt voivat pyytää kunnalta oikeudet päivittää oman paikkansa kaikkia tietoja, mikäli heillä ei tällaisia oikeuksia vielä ole. Yhteydenotot voi tehdä kunnan viestintään (viestinta@tuusula.fi). Sivustolle kaikki yritykset, yhteisöt ja aivan kaikki kuntalaiset voivat viedä omia, julkisia tapahtumiaan. Kirjautuminen tapahtuu osoitteesta https://tapahtumat.tuusula.fi/fi-FI/login.

 

Lisätiedot:

Matkailupäällikkö Heidi Torvinen, 040 315 3086, heidi.torvinen@tuusula.fi

 

Esitteen pdf-versio: www.tuusula.fi/matkailu aa

Kirjastojen aukioloajat: www.tuusula.fi/kirjasto

Museoiden aukioloajat: www.tuusula.fi/museot

Asiakaspalvelun aukioloajat: www.tuusula.fi/tuusinfo

Ks. myös ohjeet tapahtumasivuston käyttöön: www.tuusula.fi/tapahtumakalenteri

Takaisin