Nykydokumentointia Tuusulasta – tule mukaan tallentamaan kotikuntaa

18.02.2020

Haluaisitko dokumentoida muuttuvaa Tuusulaa valokuvamaalla? Tuusulan museo järjestää infotilaisuuden museon kuvakokoelmista ja nykydokumentoinnin mahdollisuuksista tiistaina 25.2. klo 17 Erkkolassa.

Yksi museoiden tärkeä tehtävä on tallentaa ja säilyttää visuaalista kulttuuriperintöä. Tuusulan museon infotilaisuudessa kerrotaan museon valokuvakokoelmista ja ideoidaan vapaaehtoistyönä tehtävää lähiympäristön dokumentointia. Tilaisuudessa amanuenssi Jaana Koskenranta esittelee Tuusulan museon kuvakokoelmia ja niiden monia käyttötarkoituksia.

Kaikki kuvauksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Voit kuvata vaikka omalla kännykällä! Järjestämme maaliskuussa vielä toisen tilaisuuden kuvaukseen, tietojen ylös kirjaamiseen ja kuvapalvelun käyttöön liittyen. Mikäli et pääse infotilaisuuteen mutta haluat perehdytykseen, voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse erkkola@tuusula.fi tai 040 314 3465.

Tuusulassa museon vapaaehtoistoimintaa on kehitetty muutaman vuoden ajan ja vapaaehtoiset ovat mukana monenlaisessa toiminnassa. Valokuvadokumentointia on ajateltu uudeksi toimintatavaksi, joka tuottaisi yhtä aikaa iloa tekijöilleen ja hyötyä museolle.

Tilaisuuteen vapaa pääsy

Taiteilijakoti Erkkola
Tuusulan museo
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 040 314 3471, erkkola@tuusula.fi
www.erkkola.fi

Takaisin