Isänpäivää voi juhlia museoissa tai uimahallissa

03.11.2015

Tuusulan lasten oma kulttuuriviikko Syysskidi käynnistyi viime viikonloppuna Halloween-tunnelmissa Jokelan ja Hyrylän MLL:n paikallisosastojen järjestämissä lastentapahtumissa. Syysskidi-viikko loppuu isänpäivään, jolloin isän voi viedä uimaan tai museoon.

Halosenniemessä ja Erkkolassa on vapaa pääsy isille, isoisille ja lapsille sekä lauantaina 7.11. että sunnuntaina 8.11. Museot ovat avoinna klo 12-17, paitsi sunnuntaina Halosenniemi sulkee ovensa 14.30-16.15 väliseksi ajaksi loppuunmyydyn konsertin vuoksi.

Taidekeskus Kasarmi on avoinna lauantaina 7.11. klo 12-17 ja silloin pääsee tutustumaan SHG150 - pienet mestarit -näyttelyyn, jossa on esillä Tuusulan koululaisten teoksia Sibeliuksen, Halosen ja Gallénin innottamina. Lauantaina näyttelyssä voi myös kokoilla palapelejä Halosen taiteesta ja ottaa selfieitä juhlavuoden taiteilijoiden tyyliin. Myös Taidekeskus Kasarmiin on vapaa pääsy.

Isänpäivänä 8.11. Tuusulan uimahalli toivottaa hyvää isänpäivää tuusulalaisille perheille ja tarjoaa vapaan pääsyn isille ja lapsille klo 14-17.

Lisätietoja tapahtumapaikkojen verkkosivuilta.

Poika ja varis_Hyökkälä

SHG150 - pienet mestarit, Poika ja 21 varista, Hyökkälän koulu 3. luokka

Takaisin