Toukokuun myötä aukioloajat pitenevät museoissa

02.05.2018

Aleksis Kiven kuolinmökkiKesäkausi starttaa Tuusulan museoissa toukokuussa. Tuusulan Rantatiellä Aleksis Kiven kuolinmökki avaa ovensa ja aukioloajat pitenevät Taiteilijakoti Erkkolassa ja Halosenniemessä. Kesäkuusta alkaen Kellokosken sairaalamuseo on auki kahtena päivänä viikossa.

Aleksis Kiven kuolinmökki on 3.5. alkaen elokuun loppuun asti avoinna ti–su 11–18 sekä syyskuun alusta 10.10. asti viikonloppuisin la–su 12–17.

Taiteilijakoti Erkkolassa on avoinna ti–su 11–18. "Kruunun jäljillä" -näyttely on vielä esillä 27.5. asti esitellen fantasia- ja historia-aiheisia kuvituksia 1900-luvun tärkeimmiltä satukuvittajilta alkaen Rudolf Koivusta ja Martta Wendelinistä, Eeli Jaatiseen ja Onni Muusariin. Yleisöopastus sunnuntaisin klo 16.

Halosenniemi on avoinna kesän ti–su 11–18. Tällä viikolla avautuvassa kesän näyttelyssä "Talonpojista taiteilijoiksi" on Halosten laajasta taiteilijasuvusta mukana Pekka, Antti, Eemil, Heikki ja Arttu Halonen. Yleisöopastus sunnuntaisin klo 13.

Kellokosken sairaalamuseo pidetään avoinna Tuusulan museon voimin 1.6.–4.8. ke ja la klo 11–18. Lisäksi sairaalamuseo on avoinna alueen tapahtumapäivinä.

Lue lisää

www.tuusula.fi/aleksiskivi
www.erkkola.fi
www.halosenniemi.fi
Sairaalamuseo Tuusulan verkkosivulla

Takaisin