Erkkolan Muusa Klubilla Pienten ihmisten tarinoita ja runofolkkia

26.09.2018

Aikansa yhteiskunnallisen vaikuttajan ja runoilijan tupaan Erkkolaan asettuu syyskuisena lauantai-iltana 13.10. akustinen runo-folk-klubi, jossa äänen saa tämän päivän tuusulalainen luovuus. Illan yhtyeiden musisointi saa sävynsä elämänmakuisista runoista ja tarinoista, pysäyttää väkevien kuvien äärelle ja sykkii sympatiaa. Illan tunnelmasta vastaa jokelalainen Kosminen vilu, kellokoskelainen Käenpesän ylilentäjät sekä kokoonpano 3Kulmaa, jossa musiikkivaikutteita akselilta Joensuu-Hämeenlinna-Tuusulanjärvi.

KosminenviluKosminen vilu, Jokela
Onko sua koskaan viluttanut katsellessasi talvista tähtitaivasta liian kauan ja liian kauas? Näistä väristyksistä on Kosmisen vilun pienten ihmisten tarinat tehty. Ne kertovat susta ja musta, eilen ja tänään, yksinäisenä tai naurunremakoissa. Rakkaus on lauluissa aina läsnä. Jos ei muuten, niin kroonisena puutostilana.
Kusti Kallio - Mika Saatsi - Tero Vuontisjärvi

Käenpesän ylilentäjätKäenpesän ylilentäjät, Kellokoski
Käenpesän liepeillä kasvaneet ja lopulta ylilentäneet aikamiespojat harrastavat pitkiä, taipuisia sukelluksia ajassa. Ja jalkapalloa. Sekä säätiloja. Uutta esiintymistä on syytä harkita tarkkaan, sillä viime kerralla esitetty "Trombi" houkutteli lukuisia trombeja esiintymispaikan ympäristöön ja taisi viedä muutaman katonkin mukanaan puiden katkomisen lomassa.
Jani Niiranen - Antti Mäkelä

3Kulmaa3Kulmaa, Joensuu-Hämeenlinna-Tuusulanjärvi
3Kulmaa esittää karjalais-hämäläisesti marinoitua akustista runo-folkia ja heijastelee väkeviä still-kuvia.
Anne Laatikainen - Jouni Mielonen - Ari Enqvist - Mika Saatsi

Muusa Klubi: Pienten ihmisten tarinoita ja runofolkkia
la 13.10. klo 19
Kosminen vilu, Käenpesän ylilentäjät, 3Kulmaa

Liput 15 €, ennakkovaraus lipuista: www.lyyti.in/muusaklubi_pientenihmistentarinoita. Lipunmyynti Erkkolassa tuntia ennen esitystä. Ennakkovarattujen lippujen lunastus noin puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Taiteilijakoti Erkkola
Tuusulan taidemuseo
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 09 8718 3471
www.erkkola.fi
www.facebook.com/erkkola
www.instagram.com/taiteilijakoti_erkkola

Takaisin