Jouluisia sävelmiä Erkkolassa 19.12.

25.11.2021

Taiteilijakoti Erkkolan salissa joulun tunnelmaan johdattaa Felis-jousikvartetti sunnuntaina 19.12. konsertissa "Talven ihmemaa". Illan aikana päästään nauttimaan klassisista joulusävelmistä, kun ohjelmistossa kuullaan muun muassa "Sylvian joululaulu", "Varpunen jouluaamuna", "Santa Lucia", "Talven ihmemaa" sekä "En etsi valtaa loistoa".

Felis-kvartetti

Felis-kvartetin kokoonpanoon kuuluvat Sirkka Kautonen, 1. viulu; Leena Kiiski, 2. viulu; Helka Hakasalo, alttoviulu; Marion Göbel, sello. Felis-kvartetti on toiminut vuodesta 2005 lähtien. Kaikki soittajat ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta ja he ovat esiintyneet laajalti ympäri Etelä-Suomea ja konsertoineet muun muassa Sipoon vanhan kirkon kesäkonserttisarjassa vuosittain. Kvartetin jäsenet toimivat muusikkoina ja opettajina pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Konsertin liput 10 € on myynnissä ennakkoon Tuusulan kunnan verkkokaupassa shop.tuusula.fi. Konserttiin saapuessa esitä sähköpostiin tullut kuitti konserttilipusta. Jos lippuja on myymättä konserttipäivänä, on konserttiliput myynnissä Erkkolan kassalla tuntia ennen tapahtumaa. Konsertti kestään noin tunnin.

Koronaohjeistus Erkkolassa

Tapahtumassa toimitaan aluehallintoviraston, KeuSoten ja Tuusulan kunnan antamien turvallisuusohjeiden ja rajoitusten mukaisesti. Erkkolan salin 40 paikasta on käytössä 30 väljyyden takaamiseksi. Lisäksi noudatetaan vahvaa maskisuositusta ja pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja terveysturvallisuudesta.

Talven ihmemaa -joulukonsertti
su 19.12. klo 17
https://shop.tuusula.fi/fi/museo/tapahtumat/lippu-talven-ihmemaa-joulukonsertti-1912-klo-17

Taiteilijakoti Erkkola
Rantatie 25, Tuusula
www.erkkola.fi

 

Takaisin